پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

رایزنی تلفنی امیرعبداللهیان با بن فرحان

حسین امیرعبداللهیان و فیصل بن فرحان وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی امشب (جمعه) ۲۲ اردیبهشت ماه در گفت‌وگویی تلفنی آخرین وضعیت توافقات مشترک دو کشور در پکن را مرور کردند.
تاریخ انتشار: ۰۱:۳۵ - ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 13
کد خبر: ۱۸۳۷۱۳

به گزارش راهبرد معاصر امیرعبداللهیان با ابراز خرسندی از سیر توافقات انجام شده از سوی جمهوری اسلامی ایران و عربستان از جمله نشست وزرای خارجه دو کشور و اعلام ازسرگیری روابط، اعزام تیم‌های فنی بازگشایی سفارتخانه‌ها و سرکنسولگری‌های دو کشور و همچنین اقدام به معرفی سفرا گفت: جمهوری اسلامی ایران تمهیدات لازم را برای افتتاح رسمی نمایندگی سیاسی و کنسولی خود در عربستان سعودی در نظر گرفته است.

وزیر خارجه ایران برنامه دیدار مقامات و وزرای خارجه دو کشور از پایتخت‌های یکدیگر را نشان از عزم طرفین برای همکاری و ترسیم روابطی مناسب برشمرد.

وزیر امور خارجه عربستان با تأکید بر دیدگاه مثبت این کشور به آینده مناسبات ۲ کشور و تلاش برای توسعه و تحکیم روابط فیمابین اظهار داشت: ما ظرف ۲ ماه گذشته گام‌های خوبی برداشتیم و پایبندی ما به توافقات انجام شده بیانگر عزم جدی ماست.

وی گفت: امیدواریم با استقرار سفرای ۲ کشور، آنان بتوانند راه‌های همکاری فیمابین را تسهیل کنند./فارس

ارسال نظر